Hvordan virker Djobs.dk?

Sikker, innovativ og brugervenlig platform

for køb og salg af digitale services.

Køber

Hvad end du mangler, om det er et logo design for din nye blog, eller en oplæser til din firmas video præsentation til potentielle klienter, så er du kommet til det rette sted. For alt du ikke selv kan, eller ikke har tiden til, står Djobs freelancere parat til at servicere dig.
1. Find den service du behøver

1. Find den service du behøver

Sammenlign priser, portfolio, leverings tid, og anbefalinger fra andre brugere for at finde en sælger der bedst passer til dine behov. Har du et specifikt spørgsmål, kan du hurtigt og nemt sende dem en forespørgsmål.
2. Beskriv dine kriterier

2. Beskriv dine kriterier

Få så mange detaljer med som muligt, så sælgeren kan give dig den kvalitets service du forventer. Din betaling er holdt sikkert indtil du godkender at den service du har modtaget er tilfredsstillende.
3. Godkend leveringen

3. Godkend leveringen

Sælgeren vil levere servicen inden for den specificeret tidsramme. Når du er tilfreds kan du markere transaktionen som komplet, og efterfølgende søger vi for at sælgeren bliver betalt. Husk at det er en stor hjælp for andre hvis du efterlader feedback for sælgeren.

Sælger

Djobs platformen giver dig muligheden for at gøre viden, talent eller hobby til en permanent indkomst! Vi er her for at tilbyde sikkerhed, privatliv, og rettidig udbetaling, så du kan blive ved med at gøre hvad du elsker mest.
1. Opret dit Job

1. Opret dit Job

Opret et job som passer til dine kvalifikationer. Vær så specifik og detaljeret som muligt, så dine klienter ved lige præcis, hvad de betaler for. Forklar især hvad din pris indebærer af arbejde, og hvornår en specialopgave skal til.
2. Kommuniker

2. Kommuniker

Svar på dine kunders spørgsmål, så vel som påbud om specialopgaver, inden for en rimelig tid. God kommunikation er en forudsætning for et succesfyldt samarbejde.
3. Opbyg dit renommé

3. Opbyg dit renommé

Husk at behandle alle dine kunder ens, og gør dit bedste for at give dem den ypperste service, uanset beløbet. Glade kunder vil ikke kun komme tilbage, men også henvise deres venner og bekendte til dig.