Hvad er Djobs?

hvad-er-djobs

Hvad er Djobs?

Dette blog indlæg tjener formålet, at belyse hvad Djobs er for en side. Hvad kan vi, og hvorfor bør folk bruge os.

Djobs er en platform, hvor man kan sælge og købe ydelser. Der findes mange steder på nettet, hvor folk kan sælge en varer, eller hvor man kan få tilbud på konkrete opgaver. Men hos Djobs kunne vi godt tænke os at vende den rundt – at man tilbyder præcis hvad man kan, til den pris man ønsker at tage for denne service.

Hvem kan være sælger hos Djobs, og hvad sælger de?

djobs_blog_figur6Hos Djobs er alle med en service, som andre folk finder interessant velkommen. Det kan være studerende som har brug for en ekstra indtægt, familier der sidder trængt i det, folk der bare helt generelt vil have lidt mere råderum i deres økonomi, eller virksomheder som tilbyder deres løsninger via Djobs. Mulighederne er mange.

Men skal jeg så være faguddannet for at kunne sælge noget via Djobs? Nej, det behøver du ikke. Mange ufaglærte og arbejdsløse har mulighed for at lave en skilling via Djobs. Selvom du ikke reelt set har nogle kompetencer, så kan du altid sælge en ydelse – f.eks. via din beliggenhed i form af by eller område. Du kan tilbyde at smide plakater eller flyers rundt i by-centrum, du kan tilbyde at såkaldt ‘syntes godt om’ foruden dele en virksomhed på de sociale medier, eller noget helt tredje, som man ikke behøver være uddannet for at kunne finde ud af – Det er kun fantasien der sætter grænser.

I de mere faglærte ting er det f.eks. populært med logoer, animationvideoer, tekstforfatning, oversættelser, hjælp til hjemmeside kodning, eller at købe sig til vejledninger. Vi har et stort udvalg, og det bliver kun større.

Men hvem kan så bruge de her jobs, og til hvilket formål?

Køberne af jobs opslået på Djobs er meget forskellige – det kan både være private og virksomheder. Nogle af de populære jobs vi har for private, er eksempelvis sangskrivning, photoshop af billeder og hjælp til redigering af CV og jobansøgning. Meget tit og ofte, så ser vi at de jobs der bliver købt af private, er jobs som man ellers får løst af venner og bekendte – men hvad nu hvis man ikke har venner og bekendte, med lige de her kompetencer. Så kan man ofte søge land og rige rundt, eller google sig frem til diverse kandidater – eller bare bruge Djobs.

djobs_blog_figur5Som virksomhed kan man om muligt bruge Djobs på endnu flere måder. Vores udvalg af jobs afhænger jo heletiden af vores brugere, og de kan skifte fra måned til måned – men vi har i skrivende stund et flot udvalg af skribenter, som kan tage din social media til det næste niveau, eller der kan få styr på din blog, så du kan blive højere rankeret i google. Har du en webshop, og har brug for assistance til at skrive produkttekster, så har vi også et stort udvalg af dem – det er én af mine favoritsektioner.

Derudover er der de små “gimmicks”, som animationvideoer, tegninger osv. som kan bruges i forbindelse med marketingkampagner. Hos Djobs kan man via ratingsystemet og anmeldelserne hurtigt finde frem til de mest kompetente, og dermed få et kvalitets job leveret uden at spendere en formue, eller bruge evigheder på at finde den rette. Vi mener vi har et attraktivt forum, for både køber og sælger – privat såvel som virksomhed.

november 24, 2016