Tjen Penge Med Djobs

gode-salg-djobs

Tjen penge via djobs – men hvordan? Her kommer nogle bud!djobs_blog_figur2

I dette blog indlæg vil vi præsentere jer for 6 eksempler på jobs, som kan sælges uden forudgående branche kendskab. En ufaglært kan sælge disse jobs på Djobs. Det er dermed jobs der ikke kræver nogen faguddannelse, eller ekspertise. Hvis du har ekspertise indenfor et område, så vil det jo kun være endnu lettere. Vi har kendskab til flere af vores sælgere, som laver en ganske god fortjeneste, ved at tilbyde deres  services via vores portal.

6 eksempler på let tjente penge:


1. Online Reklame Pakken

reklame_pakkeDu kan tilbyde en pakke, hvor du udnytter de ressourcer du har: Google+, Twitter, LinkedIn, Facebook eller Trustpilot – og lidt tid. Mange virksomheder går meget op i deres omdømme på internettet – og med god grund.

Mange researcher den enkelte virksomhed, inden de gennemfører et køb. Ved at du giver dem positiv omtale på en række forskellige medier, så kan du hjælpe dem med at sprede rygtet om en sund virksomhed, og tjene lidt penge ved siden af.

 


 

2. Lav tekstarbejde på nettet!

laptop_writingTjen penge på tekstarbejde! Mange webshops har brug for at få skrevet produkttekster, blog indlæg, opdateringer på de sociale medier eller noget helt fjerde. Er dine dansk eller engelsk kundskaber helt i top, så synes vi hos Djobs, at du skal oprette dig som sælger, og tilbyd din service til virksomheder. Du behøver ikke at være uddannet journalist, men blot kompetent i sprogets verden.

 


 

3. Test websites og webshops

laptop_med_raketGennemtesting af websites er en vigtig del af web-udvikling, når et website er lavet, vil webmasters gerne have det testet, inden der kommer rigtige kunder ind. For et beskedent beløb, kan du tilbyde din tid som var du en “rigtig” kunde. Lav en lang liste med ting du skal ligge mærke til. Lad os antage at det er for en webshop, så kunne disse ting på listen bl.a. indeholde: Hvordan er dit førstehånds indtryk af hjemmesiden? Er hjemmesiden intuitiv (kan du let navigere rundt?)? Er der nok information om produkterne? Hvordan er købsprocessen? Kan du finde information på kundeservice? Og så videre.. Lav en lang og god liste, og brug den hvér gang. Så tager det ikke særligt langtid, at give feedback på hjemmesider.

 


 

4. Omtale på nettet!

social_media_skyTjen penge at skabe omtale! Et meget overset emne i online marketing, er tilstedeværelsen i relevante forums. Det kræver ofte et stort forarbejde, da brugere uden indlæg ofte bliver smidt ud, hvis deres første indlæg omhandler reklame. Derfor kan det være lukrativt, at have brugere på forskellige sites, og så tilbyde at lave indirekte marketing til virksomheder, ved at nævne dem i forskellige tråde. Hvis du kan få skabt et link til en virksomed, så vil det samtidig give god linkjuice, og dermed forbedre deres placeringer i google. Hvis du har tid på hånden, er aktiv på en lang række forums, så kan du udnytte tiden ved at tjene lidt penge samtidig!

 


 

5. Er du ferm med en telefon?

mobile_talkingTjen penge på dine talegaver. Hvis du har erfaring fra telesalg, så kan du tilbyde din assistance, til at ringe til mulige kundeemner, lead generering, mødebooking eller noget helt fjerde. Det vigtigste er, at du har en telefon, mod og lyst til at ringe til folk, og en indre tro på, at du kan udføre det ønskede job.

Mange virksomheder kan have brug for en ekstra hånd til netop sådanne opgaver, men har måske ikke luft i budgtet til at ansætte en – her kan du tilbyde din service, gøre dem en tjeneste, og tjene nogle penge på dine ydelser!

 


 

6. Har du flair for photoshop?

desktopTjen penge på photoshop. Hvis du har flair for photoshop, kan du stille dine evner til rådighed. Der findes mange private såvel som virksomheder, som ofte gør brug af freelancere med evner indenfor photoshop, til både små og store opgaver. Kan du fjerne bumser på et billede, kan du designe plakater, brochurer eller noget helt fjerde? Du kan evt. øve dig med photoshop guides fra templates fra freepik.

 


november 26, 2016