Sikkerhed og tillid

Din sikkerhed, dine data, og din tillid

er det som betyder mest for os.

Sikkerhed

Vi har et samarbejde og dialog med industrielle pionerer som står i front for udviklingen af nye sikkerhedsteknologier. Websiden bliver jævnligt sikkerhedstjekket foruden flere daglige skanninger.
SSL

SSL

SSL står for Secure Socket Layer, en standard sikkerhedsteknologi som gør det muligt at etablere en privat og krypteret (sikker) forbindelse mellem Djobs.dk og slutbrugeren.
HTTPS

HTTPS

Siden er sikret med Https, en sikkerhedsprotokol metode Google anbefaler alle websider i dag at benytte fuldt ud. Https er en kombination af HTTP sat sammen med det mere sikre SSL/TLS.
Clearhaus

Clearhaus

Djobs har et samarbejde med danske Clearhaus, som er indløser af kreditkort som eksempelvis Visa og Mastercard.
Quickpay

Quickpay

Quickpay er en dansk betalingsgateway eller payment service provider (PSP), der behandler og sikrer alle transaktionerne gennemført på Djobs.
Data sikring

Data sikring

Backup er foretaget med dobbelt-sikring, igennem et verdens anerkendt backup firma skabt af top professionelle fra sikkerheds industrien.
UnoEuro webhosting

UnoEuro webhosting

Djobs servere står på Dansk jord, hosted af UnoEuro/Meebox, et solidt og pålideligt webhosting selskab med en lynhurtig og ekstraordinær support.

Tillid

Tilliden er gennemsigtig, det vil sige at alle kan efter et endt køb berette om deres oplevelse med den enkelte sælger. En sælger med mange gode anmeldelser, og høj rangering foruden brugerniveau, betyder at tilliden er i top.
Bedømmelser (Rating)

Bedømmelser (Rating)

Alle brugere har en sammenlagt bedømmelse, fra 1 til 5 stjerner. Denne rating er baseret på alle dine salg sammenlagt, hvor 5 er det absolut bedste.
Anmeldelser

Anmeldelser

Disse er en indikation på om sælgeren har udført et godt arbejde. Husk at dele dine oplevelser, det er vigtigt for både andre købere men især også sælgeren.
Brugerniveau

Brugerniveau

Et højere brugerniveau betyder mere tillid, det er et mærkat som fortæller at en bruger har gjort det godt som sælger.
Sikker kommunikation

Sikker kommunikation

Du kan nemt sende private beskeder og dele filer med andre brugere på Djobs. Send prøver af audio, klip af redigeret video, eller de seneste koncepter til dit nye grafiske design.
Private oplysninger

Private oplysninger

Sikkerheden af dine private oplysninger er vores højeste prioritet på Djobs, dine oplysninger er gemt sikkert og vil under ingen omstændigheder blive delt med tredje part.
Support

Support

Djobs Support står klar 24/7 365 dage om året. Tilgå vores supportpanel nemt via brugermenuen. Du er altid mere end velkommen til at skrive, vi er glade for at hjælpe dig og høre din mening.